пʼятниця, 1 жовтня 2021 р.

STOP булінг

  Підлітковий вік − один із найбільш складних періодів розвитку людини, коли відбувається формування характеру. Саме в цей час можна спостерігати фізичне чи психологічне насильство серед дітей. Як подолати прояви агресивної поведінки, навчити контролювати себе в різних критичних ситуаціях, бути толерантними, намагалися з’ясувати 29 вересня учні 7-В разом зі своїм класним керівником Москаленко Тетяною Володимирівною на виховній годині «STOP булінг».

  Школярі спробували намалювати на папері власний образ. Створивши «галерею портретів», учасники по черзі розповідали про себе та міркували, як спільними зусиллями навчатися й працювати разом, не сперечаючись одне з одним, уміти відповідати за свої вчинки. Переглянувши відеоролики «Допоможіть зупинити насильство над дітьми» та «Проти насильства в сім’ї», обговорювали ситуації, наведені вчителем, визначали, як конфлікти шкодять організму людини, а лють, жорстокість і злість руйнують нервову систему.
   Семикласники дізналися, як можна вберегтися від агресії, у які служби потрібно звертатися за підтримкою, якщо хтось спеціально заподіює шкоду іншому. Прослухали притчу «Усе залишає свій слід» і називали ввічливі слова, що допомагають приємно спілкуватися.
 Діти зрозуміли, що любов у серці, повага в сім’ї, захист у школі подолають будь-які негаразди й зупинять булінг.
                                                       Сало Діна, учениця 7-В класу

Немає коментарів:

Дописати коментар