вівторок, 12 жовтня 2021 р.

Свято Осені

  Осінь – розкішна пора року. Вона щедра врожаєм, своєю неповторною красою й особливим ароматом. Тільки ця пора року може так перефарбувати природу без пензликів і фарб, щоб нагадати про себе й надихнути на творчість.
  Ось і завітала чарівниця до учнів 2-х класів нашої школи. У яскравому різнобарв’ї, з дарами природи 12 жовтня цікаво пройшло свято Осені, яке підготувала педагог-організатор Анна Гринь.

  Другокласники із захопленням поринули в чудову осінню казку, долучилися до творчої діяльності й театралізації з Софією Охріменко, ученицею 7-А класу, яка виконала роль Осені. Діти перейнялися чарівною атмосферою, яку створили барвисті осінні Місяці: Іван Боднарук, Денис Анічкін, Максим Левін. Учні 6-Б класу подарували молодшим товаришам інтерактивні ігри, цікаві розповіді про вересень, жовтень і листопад, осінні православні свята. 

  Маленькі школярі залюбки перевтілилися в нові незвичні ролі та з ентузіазмом виконували розвивальні завдання, відгадували загадки. Вбрані в костюми овочів,  упевнено декламували вірші. Усі гуртом удосконалювали вокальні навички, співали пісні, які підготувала вчитель музичного мистецтва Ольга Чеверда. Наприкінці дійства щедра Осінь, наче багата пані, почастувала всіх смачним урожаєм.
  Осіннє свято допомогло наповнити шкільне життя новими яскравими враженнями, вплинуло на пізнавальний, інтелектуальний розвиток та емоційний світ наших учнів. Дякуємо всім за щирі емоції та чудовий настрій!
Класні керівники 2-х класів

Немає коментарів:

Дописати коментар