четвер, 7 жовтня 2021 р.

Сім чудес України та світу

   В усі часи творіння рук людських бентежили погляд і уяву. Звичайно, не кожен витвір викликає всебічне захоплення. Та все ж, є у світі унікальні споруди, біля яких затамовують подих усі без виключення. Ми, безперечно, багато про них знаємо, але погодьтеся, кожного разу, неначе вперше споглядаємо з суто дитячим задоволенням ці дива, створені уявою й стараннями людей і увіковічені для нащадків.

З метою усвідомлення духовної єдності з українським народом та своєї національної ідентичності; розширення кола знань з історії України та рідного краю; стимулювання дитячої спостережливості, уваги, ініціативи, творчості; сприяння розвитку мовлення учнів, збагаченню їх словникового запасу; виховання в учнів патріотизму, ціннісного ставлення до Батьківщини 7 жовтня в ході тижня історії відбувся захід  серед учнів 7 класів відбувся захід  "Сім чудес України  та світу".

                              

Учні переглянули  цікаві відео з даної тематики та утворивши 4 команди по 3 чоловіки від кожного класу взяли участь у захоплюючій історичній вікторині.

1 місце посів 7-В клас

2 місце - 7-А клас

 3 місце розділили між собою  - 7-Б та 7-Г класи

                  

Вчитель історії Олександр КОВАЛЕВИЧ

Немає коментарів:

Дописати коментар