середа, 6 жовтня 2021 р.

«Безпека руху велосипедиста»

 Велосипед завжди був і залишається одним із улюблених засобів пересування, захоплюючим видом спорту і туризму. Він міцно увійшов у побут людей, особливо молоді. Але, разом з тим, він - винний в безлічі серйозних травм. Саме тому питанню безпечного руху велосипедистів було присвячено чергову виховну годину у 10-Б класі.
 Захід розпочався у класі, де класний керівник Запорожець Оксана Василівна нагадала учням про правила руху велосипедистів, вимоги до водіїв велосипедів і мопедів. Були розглянуті причини ДТП, спровоковані велосипедистами. З розповіддю про особливості пересування ґрунтовими дорогами та дорогами за межами міста виступив Самбур Владислав.
 Другий етап уроку проведений на подвір’ї, де однокласників наочно познайомив з правилами перевірки справності «двоколісного друга» перед початком руху Салій Олексій. А умови перевезення вантажів та пасажирів на велосипеді розглянули десятикласники на велодоріжці, що знаходиться біля школи. Завершила виховний захід вікторина «Чи все запам’ятав», на всі запитання якої учні дали правильні відповіді.




 Тож, маємо надію, що сучасний велосипед – це не мише здоровий спосіб життя, можливість подорожувати та милуватися краєвидами, безліч цікавих друзів – велосипедистів, але, відтепер, і учасник безпечного руху!!!

Пона Вікторія і Кривохижа Анастасія учні 10-Б класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар