понеділок, 11 жовтня 2021 р.

"Хто зверху?"

  Слава, визнання, вершина успіху... Кожен, бодай раз в житті бажав опинитися на цьому Олімпі. Битва ця нелегка і в ній виграють лише найсильніші, які завжди рухаються вперед.
 11 жовтня в рамках тижня інформатики, дев'ятикласники зіграли в інтелектуально-розважальне шоу "Хто зверху". Учні, змагаючись в конкурсах "Збери слово", "Показуха", "Хто я", "Вірю-не вірю" мали змогу проявити себе, показати свої комунікативні здібності та творчу самостійність, відповідальність; знання з інформатики, вміння швидко приймати рішення в нестандартних ситуаціях, самоорганізовуватись та працювати командою.
   Капітани  Ярмоленко Назар та Горзова Марія надихали та вміло вели до перемоги свою команду, але все ж чоловічий розум переміг жіночу логіку. 
Вітаємо збірну команду хлопців з перемогою!!!


 Видатний давньогрецький філософ Сократ говорив: «Чим більше я знаю, тим більше я не знаю».  Саме тому протягом, майже, всього життя людина наполегливо навчається. І не важливо чоловік ти чи жінка. Важливо лише те, що всі ми відчуваємо потребу в збагаченні знаннями, отриманні задоволення від інтелектуальної спроможності. Тож будьте розумними!!!!
Вчитель інформатики Ірина СЕМЕНОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар