четвер, 14 жовтня 2021 р.

Козацькому роду нема переводу

  13 жовтня у 2 – В класі відбулася година активного спілкування «Козацькому роду нема переводу». Під час заходу учні поглибили свої знання про три свята, які припадають на 14 жовтня: День українського козацтва, День захисників і захисниць України та свято Покрови Пресвятої Богородиці.
   Хлопчики класу взяли участь у конкурсній програмі, а дівчатка за них активно вболівали та підтримували. Юні козачата довели присутнім, що знають і шанують історію рідного краю та є гідними нащадками пращурів. 














Під час конкурсів учні утворювали із частин відомі прислів’я, працювали із фотоматеріалами та визначали, про який національний символ розповідається, складали із пазлів карту України. Найбільше емоцій викликав конкурс «Як козаки куліш варили», під час якого хлопчикам потрібно було розсортувати у різні посудини соняшникове та гарбузове насіння, квасолю, зерна кави, горох.
                        






 






На завершення свята дівчатка вручили юним козачатам медалі та солодкі сюрпризи – пряники.
  Також діти вирішили приєднатися до учнів 6 – В класу (класний керівник О. Больбот), які готують привітання для українських воїнів. Шестикласники збирають для відправлення в зону ООС продукти харчування, засоби гігієни та теплі зимові речі, а другокласники створюють вітальні листівки із щирими сердечними побажаннями для наших захисників.
  Дякуємо кожному, хто воював і воює за нашу рідну Україну! Бажаємо всім захисникам України здоров'я та миру, любові та родинного затишку.
Класний керівник Тетяна Ярмоленко

Немає коментарів:

Дописати коментар