вівторок, 5 жовтня 2021 р.

Шкільні олімпіади-2021

Генії не падають з неба.
Вони повинні мати можливість
отримати освіту й мати умови для розвитку
А.Бебель
У динамічному, швидко мінливому світі, суспільство значно частіше переосмислює соціальне замовлення школі, коректує або докорінно змінює цілі та завдання шкільної освіти.
 Головна мета, яка раніше визначалася як формування основ всебічно і гармонійно розвиненої особистості, виховання людей, що володіють основами наук. Сьогодні бачиться в тому, щоб зробити акцент на виховання особистості активної, творчої, яка усвідомлює глобальні проблеми людства, готової посильно брати участь у їх вирішенні.
 Зараз необхідні люди, які мислять не шаблонно, які вміють шукати нові шляхи вирішення запропонованих завдань, знаходити вихід з проблемної ситуації.
 Тож  з метою підвищення інтересу учнів до поглибленого вивчення навчальних предметів, виявлення, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, надання їй допомоги у виборі професії з 1 жовтня 2021 розпочато І (шкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.
 Першими стартували юні правознавці.
      
    
У комп`ютерному класі вчитель основ правознавства Кабушка О.М. провела олімпіаду для учнів 9,10-х класів із застосуванням сучасних онлайн-технологій, під час якої діти виконували різноманітні завдання за комп`ютерами .
Результати олімпіади.
Серед учнів 9-х класів:
І місце - Лохвицька Дарина ( 9-А), 
Маселко Вероніка ( 9-В),
Васільєва Марія (9-В)

    ІІ місце – Руденко Тетяна (9-В), Костецька Дарина ( 9-В)
                           ІІІ місце - Радняна Богдана ( 9-Б)

Серед учнів 10-х класів:
І місце - Кошіль Дарина (10-Б), Боженко Елла ( 10-Б)
ІІ місце – Завгородня Валерія ( 10-Б)

 5 жовтня вiдбувся I етап Всеукраiнськоi учнiвськоi олiмпiади з математики для учнiв 5-11 класiв. Смiливцi, що не побоялся випробувати сили, атакували математичну фортецю. Сподiваймося, що атака для бiльшостi учнiв була успiшною!
Також 5-го жовтня вiдбулася запланована шкiльна олiмпiада з географii. В нiй приймали участь 24 учня з 8-11 класiв. I нехай це не так вже багато, але всi зайнятi в олiмпiадi учнi являються дiйсними прихильниками географii. Що ж, успiху вам, юнi географи!


Заступник директора з НР Катерина САМОКИША

Немає коментарів:

Дописати коментар