вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Тиждень пожежної безпеки

  Напередодні канікул у школі пройшов Тиждень пожежної безпеки. 21 жовтня в   1-А класі вчитель Буторіна  О.М. провела пізнавальне заняття «Вогонь друг – вогонь ворог». Першокласники розгадували загадки, вивчали прислів’я та приказки на протипожежну тематику, за допомогою малюнків пригадували та вивчали правила пожежної безпеки, переглянули мультфільм, виготовили колаж.
 Із метою пропагування знань пожежної безпеки серед здобувачів освіти 2-х класів було проведено годину спілкування «Пожежна безпека». Під час проведення заходу було обговорено причини виникнення пожеж, учні згадали основні правила пожежної безпеки та засвоїли порядок дій у випадку виникнення пожежі, ознайомились із первинними засобами пожежогасіння, поглибили знання з пожежної безпеки, працюючи в групах; вчилися цінувати людське життя та берегти своє здоров'я.

 22 жовтня 2021 року учні 6-х класів відвідали Державний Пожежний Рятувальний Пост 18 (ДПРП 18), що розміщується в м. Лубни. Пожежний-рятувальник Голод Роман Петрович провів для дітей цікаву екскурсію. Шестикласники прослухали інформацію про особливості роботи рятувальників. Учням показали техніку та засоби, які використовують у надзвичайних ситуаціях. Висловлюємо щиру подяку працівникам ДПРП 18 за сприяння в організації та проведенні важливого виховного заходу!

 У 10-А класі класний керівник Дендеберя В.І. провела годину спілкування " З вогнем не жартуй! "
Заступник директора з НВР Ірина Рєпіна

Немає коментарів:

Дописати коментар