пʼятниця, 9 лютого 2018 р.

Конкурс Intel ISEF

 Вже десятий рік в Україні триває програма конкурсів Intel ISEF (International Science and Engineering Fair). Міжнародний конкурс науково-технічної творчості школярів Intel ISEF зараз є найбільшим у світі конкурсом науково-дослідних проектів учнів старших класів. 
  Учасниками всесвітнього фіналу щороку стають більше 1700 молодих вчених і винахідників з понад 75 країн світу, а загальний призовий фонд складає не менш 4 млн доларів.
  Учень 11 - А класу Лубенської ЗОШ № 2, Тихоненко Антон, зі своєю роботою   "Функціональний протез руки для людей з ектродактилією"(категорія "Хімічна та біологічна інженерія") пройшов такі етапи конкурсу:

1. Заочний конкурс тез. 

2. Національний Фінал Конкурсу

3. Супер Фінал Конкурсу.
В супер фіналі основна увага приділяється саме вмінню ефективно спілкуватись, відповідати на питання, вміння відстоювати свою точку зору, логічне мислення, володіння англійською мовою. Успішно переборюючи труднощі, Антон став переможцем та отримав Диплом І ступеня. За рішенням наукового журі  конкурсу "Intel Eko Україна 2018"  Тихоненко Антон нагороджений  дипломом від корпорації Іntel  за найкращу роботу з використанням інформаційниї технологій.
Бажаємо успіхів та нових перемог!!! 














Заступник директора з НР Самокиша К.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар