понеділок, 26 лютого 2018 р.

Наша гордість –наші випускники

  Напередодні Тижня англійської мови учні 8 - 11 класів мали цікаву зустріч із випускницею нашої школи Івановою Ольгою, фіналісткою Міжнародної програми обміну майбутніх лідерів FLEX, яка протягом 2016-2017 року проживала та навчалася в CША в Burlington High School (штат Вермонт). Усім присутнім було дуже цікаво довідатися, як саме проходять уроки в американській школі, як прийняли українку американські однолітки, у яких містах вона побувала. 








Діти дізналися, що у США кожен учень має право обирати предмети, які він хоче вивчати. Пропонується багато іноземних мов на вибір: іспанська, німецька, японська, арабська. Оля із задоволенням вивчала німецьку мову, культуру Америки, кіномистецтво, а ще такі незвичайні предмети як «Метал в мистецтві» та «Гра на барабані». Тамтешні однокласники зустріли її дуже привітно. Їм теж було цікаво дізнатися про Україну, національні звичаї, традиції. Оля пригостила їх солодощами з Батьківщини, які дуже сподобалися американським підліткам. Після повернення додому дівчина продовжує підтримувати стосунки з новими друзями.
 





Ольга провела у школі кілька «прес-конференцій», аби діти почули американський акцент та більше дізналися про США з вуст очевидиці. Нині вона студентка факультету сучасних комунікацій Литовського міжнародного університету в Клайпеді, де викладання ведеться англійською мовою.
 Під час зустрічей Оля переконала наших учнів, що знання англійської мови у сучасному суспільстві має надважливе значення.
 






Будь-яка освічена людина просто зобов'язана володіти англійською мовою, тому що саме вона є ключем до подальшої самоосвіти та самовдосконалення. 
 







Хочете подорожувати і не відчувати себе білою вороною, а вільно спілкуватися з людьми різних національностей?
Хочете стати студентом закордонного університету?
Хочете престижну роботу з просуванням по кар'єрних сходах?
А, може, ви бажаєте працювати за кордоном?
Порада одна – вивчайте англійську мову !!!
Керівник методичного об’єднання
вчителів англійської мови Дендеберя В.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар