середа, 21 лютого 2018 р.

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

 З метою формування в учнів  початкових класів поняття про українську національну культуру  та виховання почуття гордості за  нашу Батьківщину , її талановитий народ  21 лютого, в Міжнародний день рідної мови, молодші школярі стали активними учасниками різноманітних заходів. 
 На уроці риторики другокласники зробили висновок, що людина, яка хоче досягти в житті успіху, повинна знати якомога більше мов.
 Учні 3-4-х долучилися до написання «диктанту єдності», який сприяв зміцненню державотворчої функції української мови, розвитку її самобутності.









 Для взаємозбагачення знаннями про рідну мову творча група учнів 4-Б класу, під керівництвом учителя Сидоренко Т.В., підготувала для своїх ровесників цікаву вікторину. Ярослава Семенова   зробила відеопрезентацію "Цікавинки української мови", а Софія Кривохижа, Вероніка Лихіцька й Андрій Миронов провели мовні конкурси. Звісно, перемогла дружба тому, що любов до рідної мови єднає учнів.












« Мова – частина Батьківщини, голос народу , її інструмент». Слова з "диктанту єдності", що писали учні школи, стали підсумком дня.
Заступник директора з НВР Грибань А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар