понеділок, 26 лютого 2018 р.

Тиждень англійської мови


How many languages you know,
so much times you are a man

 26 лютого в Лубенській ЗОШ № 2 відбулося відкриття Тижня англійської мови, гаслом якого стали слова: «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина». Знання англійської мови сьогодні є своєрідним вікном у світ. Метою проведення Тижня є розширення лінгвістичних і країнознавчих знань, розвиток комунікативної компетентності та творчих здібностей учнів, виховання інтересу та підвищення мотивації до вивчення англійської мови. Заходи дадуть змогу залучити всі вікові групи дітей: від початкової школи до старшокласників. 
Travelling Day 
Travelling broadens the mind  
Подорожі розширюють наш кругозір, навіть якщо вони віртуальні. Цього дня учні школи здійснили заочні мандрівки та познайомилися з цікавими фактами з історії, географії, політики, культури, науки п’яти англомовних країн: Великобританії, США, Канади, Австралії та Нової Зеландії. 
У фойє школи було організовано виставку проектів, постерів, колажів про англомовні країни та їх видатних людей. При створенні робіт учні 3-11 класів проявили неабияку фантазію та творчий підхід. 








 Учні 3-х класів із учителем Маляр Я.П. здійснили віртуальну подорож до Великої Британії та інших англомовних країн світу. Діти познайомилися з визначними місцями Лондона та особливостями національної кухні Англії, дізналися цікаві факти про Канаду, США, Нову Зеландію, Австралію та їх столиці. По закінченні віртуальної подорожі третьокласники із задоволенням оформили стіннівки про країни, у яких побували.





 Для учнів 10-х класів учитель англійської мови Перепічай Н.А. провела конкурс «Did you know that…?» У номінаціях «Географічне положення», «Культура», «Загальні відомості» учні продемонстрували свої вміння та навички. Десятикласники підготували проекти про англомовні країни. Цікаві завдання, загадки, відеофільми сприяли збагаченню пізнавальної активності школярів. Учні отримали не лише практичний досвід в оволодінні іноземною мовою, а й естетичне, моральне та етичне задоволення. Усі учасники дізналися багато нового та цікавого.

















 Учні 11-А класу активно долучилися до підготовки уроку - конференції «Travelling to the English-Speaking Countries», який провели вчителі Дендеберя В.І. та Свєтлова Н.О.. Одинадцятикласники створили власні мультимедійні презентації та поділилися цікавою інформацією про традиції, звичаї, побут, історичне минуле народів Великої Британії, США, Австралії, Канади, Нової Зеландії.











Захід «Welcome to the Kingdom of the English Language» 
 Учні 10-А під керівництвом учителя англійської мови Ярмош А.І. провели захід «Welcome to the Kingdom of the English Language» для учнів 5-11 класів. Лазоренко Я., Ус О., Голик І. підготували цікаві відеопрезентації про Великобританію, США, Канаду та Австралію. Лазоренко Я., Попович А., Ус О., Мусієнко Д., Карпець Н., Голик І., Левченко О., Нечипоренко С. познайомили глядачів із цікавими країнознавчими фактами та знаменитостями кожної країни. Порадували присутніх запальні національні танці у виконанні учнів 5-А класу, учениць 9-А класу Косенко Інни та Попової Анни, учениці 5-А класу Марченко Ніки і цирковий номер від братів Леоненків - Єгора (5-Акл.) та Матвія (1-Акл.). Ведучі Самойлик В., Олійник М. та Бондаренко Ю. подякували учням за увагу й побажали відвідати їм ці країни в майбутньому. 






Керівник методичного об’єднання 
вчителів англійської мови Дендеберя В.І. 

Немає коментарів:

Дописати коментар