пʼятниця, 16 лютого 2018 р.

Давайте познайомимося!

 Останній день Тижня початкової школи для учнів 4-х класів ознаменувався годинами спілкування з елементами тренінгу, на яких вони познайомилися зі своїми майбутніми керівниками. 
  Учні 4-А класу за допомогою гри «Який Я» та вправи «Чарівна скринька» змогли презентувати себе, а вправа «Сніжинка» допомогла дітям зрозуміти свою унікальність. Майбутній класний керівник Склярова Л.Л. брала участь у всіх вправах разом з дітьми. Усі учасники отримали приємні враження від знайомства та висловили сподівання на подальшу співпрацю. 







 На занятті у 4-Б класі велику увагу приділяли дружнім стосункам у колективі. Діти мали змогу пройти тест «Чи гарний ти друг?» За допомогою вправи «Самотній білий» діти зробили висновок, що дуже важко бути самотнім, тому необхідно вчитися жити у класному колективі. А потім учні висловлювали свої очікування від навчання в 5-му класі, взяли інтерв’ю у майбутнього класного керівника Семенової І.В. та почули від неї слова підтримки. 









Під час заняття учні 4- В класу представили свої захоплення майбутньому класному керівнику Кабушці О.М., познайомили її зі своїми друзями в класі. Діти виконували тренінгові вправи на згуртування: «Прекрасний сад», «Від гусені до метелика», - саджаючи «прекрасний сад», який символізує їхній дружній учнівський колектив. У кожному саду квіти приваблюють метеликів, що символізують майбутнє. Щоб дитячі мрії та бажання здійснилися, учні складали план дій для їх здійснення. 










Практичний психолог Яцина Н.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар