понеділок, 10 грудня 2018 р.

Тренінг

 Проблема прав дітей - одна з гострих проблем нашого суспільства. Дітям бракує елементарної обізнаності у сфері своїх прав, обов’язків та відповідальності в багатьох життєвих ситуаціях. 

 10 грудня – Міжнародний день прав людини. Цього дня для учнів 4-Г класу був проведений тренінг «Знаймо свої права – виконуймо свої обов’язки». Метою даного заходу було ознайомлення школярів з їхніми правами та обов’язками в суспільстві та сім’ї на основі «Конвенції ООН про права дитини». 











 Четвертокласники із задоволенням та цікавістю виконали вправи «Скарб» під час якої кожен пересвідчився, що саме він є найдорожчим скарбом; «Витинанка» - наглядно показала унікальність кожної особистості; «Аукціон» - допомогла з’ясувати обізнаність учнів про права дітей; «Порушення прав казкових героїв у казках та мультфільмах», під час якої школярі знаходили порушення прав дитини у повсякденному житті на прикладі порушення прав казкових героїв; «Обов’язки дитини» - ця вправа показала нерозривний зв'язок прав та обов’язків дитини. 
 Творча група у складі дівчаток виготовила і презентувала лепбук «Права та обов’язки дитини». 
 У кінці уроку всі учні переглянули цікаве відео і зробили висновок, що потрібно знати свої права і сумлінно виконувати обов’язки. 
Класовод 4-Г класу Крістіян Т.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар