четвер, 6 грудня 2018 р.

Урочистості з нагоди Дня ЗСУ та Міжнародного дня волонтера

 6 грудня у нашій школі відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера. Присутніми на заході були міський голова Олександр Грицаєнко, керуючий справами виконкому Маргарита Комарова, військовослужбовці, учасники АТО та ветерани минулих війн, волонтери.

 Розпочав урочистий захід Гімн України, після чого до присутніх військовослужбовців, учасників бойових дій, героїв минулих років, до ще зовсім юних і молодих юнаків у військовій формі звернувся міський голова Олександр Грицаєнко. Також з нагоди події багатьох з числа присутніх в залі було відзначено. 

                                       


 Не забули також цього дня подякувати та відзначити волонтерів - волонтерську групу «З рук в руки» та волонтерів Руслана Сімонова, Костянтина Перекопного .







 Хвилиною мовчання було вшановано тих героїв, хто віддав життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.
 Чудовим доповненням до урочистого заходу стала яскрава, наповнена патріотичною тематикою концертна програма.
Ведучими заходу були Ус Олександр (11-А) та Дацій Анна-Марія(11-Б). Звучали пісні у виконанні Лохвицької Ірини, колишніх випускників школи братів Панфілових, Аношкіної Інни(10-Б), Міценко Марії (7-А), Назаренка Єгора (5-А),Орленка Арсена(10-А), Хоменка Данила (10-А) та Василенко Катерини(10-Б), ансамблю "Криниця". Ці номери були пронизані любов'ю до рідної Батьківщини, тривогою за сьогодення та майбуття.
 Жарти на армійську тематику продемонстрували Семенова Ярослава та Миронов Андрій (5-Б) та Чухно Олександр(10-А) і Федюн Марія(9-А). А танок із балету "Кайдашева сім'я" у виконанні матері та дочки Дацій Тетяни та Анни-Марії та цирковий виступ Леоненка Матвія (2-А) вразив усіх присутніх.

















Адміністрація школи висловлює подяку за організацію та проведення загальноміського заходу педагогу-організатору І.С.Лохвицькій.
Зі святом, дорогі наші захисники!!!
Адміністрація школи

Немає коментарів:

Дописати коментар