вівторок, 4 грудня 2018 р.

День інформатики

4 грудня 1948 року вважається днем народження інформатики.

 Сучасний світ вже не здатний обходиться без інформаційних технологій, тому що з кожним днем вони все більше і більше впроваджуються в повсякденне життя людини. Інформатика є одним з найважливіших предметів для нинішнього покоління, так як всі ми живемо в інформаційному суспільстві і повинні крокувати в ногу з часом.
 Інформатика - рекордсмен по числу міждисциплінарних зв'язків. Навички, отримані в ході вивчення даного предмета, використовуються як при вивченні точних наук (комп'ютерне моделювання, побудова графіків), так і в роботі над дисциплінами гуманітарного циклу (різні презентації)
Саме тому 4 грудня у 6 класах пройшов інформатичний турнір "Найрозумніший", під девізом :
"Усім, хто навчає інформатики,
Усім, хто вивчає інформатику,
Усім, хто любить інформатику,
Усім, хто ще не знає, що може любити інформатику, присвячується…"










 Його метою було підвищення інтересу учнів до вивчення інформатики та інформаційних технологій, сприяння формуванню інформаційної культури, логічного мислення, колективної творчої активності; формування в учнів уміння працювати в команді; розвитку пам'яті, уважності, здатності до взаємодії та творчих здібностей дітей, швидкості реакції в неординарних ситуаціях; вміння гідно вести суперечку, виховання волі до перемоги та поваги до суперника.

 



 








Вчитель інформатики Семенова І.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар