пʼятниця, 28 грудня 2018 р.

Новорічні ранки тривають...

 Новорічні свята продовжилися танцювально-розважальною програмою 7-х класів. Учні 7-Б дружно, усім класом, проспівали пісню «З Новим роком», 7-В у новорічних капелюшках виконали запальний танок, а 7-А з Міценко Марією потішив піснею «Новий рік летить по світу». А також кожен клас підготував танцювальний флеш-моб. Усі мали яскраві новорічні атрибути, що додавало феєричності святу. І грали, жартували та веселилися, а закінчили дискотекою.









 Учні 8-9-х класів підготували веселий новорічний серпантин номерів. Тут і танці, і вокальні номери, і новорічні сценки, флеш-моби та пародіювання Вєрки Сердючки. Ведуча Косенко Інна розповідала про традиції святкування Нового року в країнах Європи та на інших континентах. Найбільш естетичними номерами були танок Норки Яни та англомовна пісня Мікушкіної Софії. А сміху та драйву найбільше викликав танок хлопців 9-Б класу. А на закінчення була новорічна дискотека.











 Учениці 11-Б класу Іващенко Ірина та Дацій Анна-Марія підготували цікаву віртуальну новорічну подорож країнами світу. Учні 10-Б запросили в гарячу Грузію, танцювали танки світу, але закінчили запальною лезгінкою. 10-А в кумедній формі переповів звичай італійців викидати старі речі у вікно. А 11-А показав наших туристів в Індії та те, як їх зустрічали екзотичним танцем індуси. Ведуча провела з усіма веселі ігри, і сміху та бешкету було навіть більше, як у маленьких дітлахів. 














Отож свято вдалося. З Новим роком усіх!
                                                                     ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар