середа, 26 грудня 2018 р.

Новорічні свята

 Сьогодні стартували новорічні ранки в школі. Першими у святково прибрану залу прийшли учні 5-х класів. Їх вітали Дід Мороз та Баба Яга, які розповіли в кумедній формі про правила дарування та святкування Нового року країнах світу. А п’ятикласники тішили казкових гостей танцями та піснями. Учні 5-Б та 5-В класів розсмішили присутніх новорічними сценками про вибір нареченого принцесою та локацію «Мітлоаеропорт».



 


Яскраво й весело звучала пісня у виконанні Назаренка Єгора про Новий рік. І майже всі учні взяли участь у танцювальних номерах. Особливо весело пройшов флеш-моб від Сніжинок. 

 



 








Учні 6-х класів показували майстерність у спортивно-акробатичному номері (воркаут, 6-В) та танцювали: Маша Голуб - зі стрічкою, а усі разом – веселі хореографічні композиції, які усім підняли настрій. Але найвеселіше проходили ігри: діти тримали на час повітряну кульку на голові, мірялися силою та вправністю, грали у зимові ігри. А з дискотеки ніхто не хотів іти додому. 















Хорошого настрою додавала новорічна композиція, створена у коридорі школи: олені Діда Мороза та казкова ніч з різдвяним місяцем. 

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар