четвер, 27 грудня 2018 р.

Початкова школа святкує Новий рік!

Настало найочікуваніше свято усіх дітлахів – Новий рік. Незважаючи на сніг, мороз, учні 1-4-х класів цілими родинами навіть з бабусями й дідусями прийшли на концерт, якого так чекали і до якого так старанно готувалися: шили костюми, вчили пісні й танці. 

Свято почалося танком сніжинок з кульками (Косенко Інна, Норка Яна, Павліченко Євгенія, Щербак Євгенія, Король Єва). Учнів 1-х класів чекали казкові герої: Баба Яга (Пилипенко Анна) та Кощій (Чухно Олександр) , які в очікуванні Діда Мороза розважали дітлахів хороводами та веселими іграми. Кожен клас підготував новорічну пісню та танець і веселилися від душі. 










 Другокласники весело грали в естафети з Розочкою (Косенко Інна) та Цвітаном (Оріховський Денис): влучали сніжкою у кошик, носили кульки та клюшками ганяли м΄яча. А також танцювали та співали.










 Третьокласники оцінили гумор Посіпак (Павліченко Євгенія та Панова Марія). Змагалися, поділившись на команди. Але не засмучувався ніхто, адже солодким призами нагороджували герої усіх без винятку. Найбільше їм сподобався танцювальний флеш-моб, у якому взяв участь весь зал. 












Найсолідніше виконували свої новорічні номери учні 4-х класів. Але й вони чекали подарунків від Діда Мороза і залюбки веселилися. Кожен номер був досконалим і ретельно продуманим. А учні 4-В з класним керівником виклали в кінці напис «З новим роком вас вітає 4-В клас!» 












 Усі наші діти заслуговують, щоб їхні бажання, що будуть загадані під ялинкою, збулися. Веселих свят!
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар