вівторок, 18 грудня 2018 р.

Миколай іде, свята веде

 Такого знайомого усім дорослим Діда Мороза впевнено замінює сьогодні в Україні улюблений дітьми світу святий Миколай. Саме йому діти пишуть листи, чекають подарунків, щиро вірять, що слухняні будуть нагороджені. 
  19 грудня завітав святий Миколай у перші класи нашої школи з цукерками та вітанням. Скільки щирого захоплення і здивування було в дітей! 

 Учні 1-В класу разом із п’ятикласниками провели квест-гру «У пошуках Миколая». Школярі 5-В класу із класним керівником Кабушкою О.М. привітали малечу зі святом.














 Учні 1-Б класу приєдналися до чудової акції «Допоможемо Миколаю». Дітлахи виготовили своїми руками вітальні листівки та намалювали патріотичні малюнки для захисників Батьківщини. Школярі сподіваються, що їхні роботи зігріватимуть бійців у нелегкі години та допоможуть скоріше повернутися додому живими.









 Учні 1-А класу переглянули мультфільм «Зимова казка», поділилися враженнями й намалювали у подарунок Святому Миколаю листівку.










Саме цей день започаткував улюблений дітлахами й дорослими цикл зимових свят. Тож нехай збудуться всі мрії й побажання!














Першокласники дякували за привітання, звали Миколая приходити наступного року і щиро тішилися солодощами. Тож нехай Миколай не минає жодної оселі, де його так чекають діти.

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар