середа, 15 листопада 2017 р.

Літературний батл юних літераторів Лубенщини

...Вірш — одночасно наслідок впливу
світу на поета і засіб впливу поета на світ.
В. Слапчук
  Незвичайний літературний батл організувала Полтавська обласна молодіжна громадська організація "Твій Світ" спільно з Центральною районною бібліотекою ім. В. Малика, районним центром для сімї, дітей та молоді та літературним об'єднанням ім. О.Донченка серед юних літераторів Лубенщини 15 листопада 2017 року.
  Учениця 4-Б класу Семенова Ярослава, неодноразовий лауреат конкурсу "Поетична весна", отримала запрошення на цю подію, гідно представила Лубенську ЗОШ №2 та ще й виграла подарунковий сертифікат на День розваг, яким обов'язково скористається у вільний від навчання час.







  На початку заходу дітлахів привітала команда розважального центру ТРЦ DEPO’t center, Fantasy Town м. Лубни. Школярі з захопленням кидали кулі та разом з тим римували, декламували власні вірші і, навіть, співали пісні. На завершення батлу учасники ділилися своїми враженнями, знайомились один з одним за чаюванням та раділи солодким подарункам. 
   Поезія — це завжди політ фантазії, творчої думки, пошук тих засобів мови, що здатні торкнутися струн душі людини. Бажаємо Ярославі влучної рими, творчого пошуку та натхнення у нелегкій, але такій прекрасній літературній справі!!!!
Заступник директора з НВР Грибань А.В.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар