пʼятниця, 24 листопада 2017 р.

Всесвітній день інформації

   24 листопада у світі традиційно відзначається Всесвітній день  інформації. 


  Цілі World Information Day благородні і відрізняються різноманіттям. В першу чергу - це полегшення життя людства та його інформатизація .  

     Цього дня в 7-А та 7-В класах було проведено інформаційно-розважальний захід "Хто зверху?", метою якого було сприяння формуванню, розробці та координації єдиного світового інформаційного простору; поглибилення знань  з предмету; розвиток мовлення, культури поведінки, самоосвітньої, інформаційної та життєтворчої компетенцій.
 Школярі демонстрували свої знання в нестандартних умовах, вправно збирали слова на швидкість, повторили історію інформатики в турнірі  "Чи знаєте ви ?", творчо проявили себе в музичному конкурсі "Покажи назву", гарно імпровізували в грі "Хто я?" та відповідали на бонусні запитання (анкетування для яких було попередньо проведене).
 В 7-А класі перемогла дружба,а от в 7-В хлопці  показали кращі знання та "були зверху".






  






Видатний давньогрецький філософ Сократ зробив свого часу висновок: «Чим більше я знаю, тим більше я не знаю». Людина приходить у світ для того, щоб постійно вдосконалювати, насамперед – себе, свій духовний світ, свої знання, уміння, навички, здібності. Саме тому протягом, майже, всього життя людина наполегливо навчається. І не важливо чоловік ти чи жінка. Важливо лише те, що всі ми відчуваємо потребу в збагаченні знаннями, отриманні задоволення від інтелектуальної спроможності. Тож будьте розумними!!!!

Учитель інформатики Семенова І.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар