понеділок, 20 листопада 2017 р.

Ми проти шкідливих звичок

  З метою формування в учнів здорового способу життя та попередження ряду негативних явищ суспільства для учнів 6-В класу проведено виховну годину ''Ми проти шкідливих звичок''. 
  На початку заходу класний керівник Запорожець Оксана Василівна запропонувала анкетування, що налаштувало школярів на позитивне срийняття інформації. 
 Шестикласники, об'єднані у чотири групи, самостійно готували повідомлення на задані теми : ''Достатній сон'', ''Активна діяльність і активний відпочинок'', '' Відмова від шкідливих звичок '' .
 Їхні змістовні виступи змусили задуматися однокласників чи варто вживати шкідливі продукти харчування : сухарики, чіпси, газовані напої. Інші групи шестикласників повідомили про такі негативні явища суспільства, як тютюнопаління, алкоголізм, наркоманію. Доступними та цікавими були доповіді про необхідність активного відпочинку та здорового сну.
 В ході виховної години учні активно приймали участь у розвиваючій грі ''Доповни прислів'я'', інтелектуальній вікторині ''Корисні продукти харчування '', наочно пересвідчилися у шкідливості тютюнопаління, розглянувши легені здорової людини та курця.
  На завершення заходу Оксана Василівна провела рефлексійне заняття, де діти погрупували шкідливі та корисні звички і кожен визначив для себе якого способу життя притримуватися, з якими звичками боротися.












Учениця 6-В класу Гончаренко Євгенія 

Немає коментарів:

Дописати коментар