четвер, 16 листопада 2017 р.

Свято першокласника

   16 листопада в нашій школі для наймолодших товаришів волонтерами-старшокласниками проведено традиційне театралізоване свято «Посвята в першокласники», під керівництвом педагога-організатора І.С.Лохвицької. Захід був своєрідним підведенням підсумків періоду адаптації найменших учнів до освітніх вимог. 
 Казкові герої (Посіпаки- Журавель В.(11-Б.) та Бондар А.(11-Б), Мальвіна - Аношкіна І.(9-В), Буратіно - Орленко А.(9-А), Лікар-Айболить-Овраменко Є.(9-В) здивували присутніх своєю акторською майстерністю. Молодші школярі з особливим інтересом спостерігали за казковим дійством, яке викликало в них лише позитивні емоції. Першокласники розповідали вірші, відгадували загадки, співали й танцювали, а також пообіцяли казковим героям і своїм батькам, які були присутні на святі, що будуть старанними й охайними учнями та прагнутимуть досягати успіху в навчанні.
   Із сольним виступом побувала на шкільній сцені учениця 1-Г класу Гладишевич Маріанна, яка виконала пісню «Диво-осінь».
   Зі словами привітання звернулася до дітей та батьків заступник директора з навчально-виховної роботи Алла Володимирівна Грибань, яка побажала першокласникам не боятися труднощів, учителям - терпіння, а родинам –розуміння того, що навчання – це наполеглива щоденна праця. 
 На згадку про перше загальношкільне свято кожен клас зробив колективне фото з волонтерами. 






















  Старшокласники бажають першоклашкам впевнено крокувати по Країні Знань, більше читати та з бажанням пізнавати кожного дня щось нове.
Аношкіна Інна, учениця 9-В класу

Немає коментарів:

Дописати коментар