неділя, 26 листопада 2017 р.

Ми – п’ятикласники

  24 листопада в школі відбулося свято «Ми – п’ятикласники», на якому наймолодші учні середньої школи показували свої таланти та презентували колективи. Ведучі Захарченко О. та Іващенко І. (10-Б клас) привітали дітей з переходом на новий ступінь навчання, у жартівливій формі перевірили, як вони знають учителів та свої предмети, школу, класних керівників. Кожен клас підготував відеоролик про своє життя:5-А допомагали в його створенні батьки,5-Б упорався сам, а в 5-В долучився класний керівник, тому презентації вийшли різнопланові й цікаві. 
  Далі кожен колектив показував підготовлені виступи й усі учні на сцені співали, танцювали та дивували своїми уміннями в найрізноманітніших жанрах. 5-В клас (кл.керівник Лисак А.М.) спочатку у веселій віршованій формі розповів про своїх непосидючих хлопчиків та цокотух-дівчаток, а потім показав танок, який самі придумали й вчили упродовж усіх канікул. А хлопці Ботченко Д., Миколенко А., Ладика В. здивували гостей акробатичними вправами на матах. Виступ 5-Б (кл. керівник Кривуненко С.М.) розпочався цирковим номером від Голуб М., а вже потім усі дружно заспівали пісню по школу. У 5-А класі (кл. керівник Ярмош А.І.) почали представлення індивідуальними номерами: Колісник Я. - східний танок, Левченко Є. – жонглювання, Марченко Н. – хіп-хоп, Юрченко А. та Олійник М. – народний танок, Мироненко Я. і Наконечний К. - прийоми самозахисту. 
   І на завершення – сучасний танок, поставлений власними силами. У кінці свята діти дали клятву п’ятикласника, обіцяючи рости гідними учнями рідної школи та громадянами України.















ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар