четвер, 30 листопада 2017 р.

Прощавай, осене! Здрастуй, зимонько!

  В останній день осені, напередодні початку зими, в початковій школі відкрилась тематична виставка творчих робіт учнів, вихованців груп продовженого дня та батьків, яка є своєрідним підсумком розвитку творчих здібностей молодших школярів з певних тем, як на уроках трудового навчання, так і в позаурочний час. Під час створення експозиції «Прощавай, осене! Здрастуй, зимонько!» колективна творча праця об`єднала і дорослих, і дітей та відкрила необмежені можливості для самореалізації учнів початкових класів.   Спираючись на прагнення школярів створювати своїми руками цікаві вироби, педагоги та вихователі ГПД спрямували діяльність своїх вихованців відповідно до освітньої програми. Так, найменші школярі, вихованці ГПД 1-х класів, під керівництвом вихователя Литвин Ю.Ю., представили на виставці колективні аплікації з кольорового паперу. 








     А учні 2-х класів, під керівництвом учителів початкових класів Сивобородько Л.М., Рєпіної І.О., Ярмоленко Т.І. та вихователя ГПД Цимбал О.І., показали різноманітні аплікації з природного матеріалу та ниток.












 Учні 3-х класів, під керівництвом учителів Степури Т.А., Погрібної А.М., Тимошенко Л.Г., Крістіян Т.О., продемонстрували розмаїття цікавих робіт у техніці «Витинанка». Колективне панно створило зимову атмосферу в навчальному закладі. 









 Учні 4-х класів, під керівництвом учителів Дацюк А.М., Сидоренко Т.В., Парістої А.М., виготовили тематичні колажі та представили індивідуальні творчі роботи в різних техніках. 





     

                     








Такий взаємозв'язок між окремими видами праці сприяє розширенню загального і політехнічного кругозору дітей, забезпечує їх трудову підготовку та всебічний гармонійний розвиток. 
Заступник директора з НВР А.В.Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар