вівторок, 21 листопада 2017 р.

День Гідності та Свободи

   2013 рік змінив нас – українці повірили у власні сили, обрали європейський шлях розвитку і показали, що за свою країну готові пожертвувати життям. У нас з’явилися нові герої та нові свята, серед яких і День Гідності та Свободи. 
  У нашій школі 21 листопада старшокласники показали для 5, 8, 9-х класів літературно-музичну композицію «Україна – країна нескорених». Ведучі: Коломейцева К., Пилипенко А. - розповіли про заснування цього свята, про початок Революції Гідності, про її героїв, які стали Небесною Сотнею. Учні читали поезію про Майдан, С. Нігояна, про незборимий дух українців. Особливо зворушило декламування Журавель В. (11-Б) «Зустріч ( С. Нігояна та Героя Крут)» та Овраменко Є. (9-В) «Казав чоловік: мені не бачити сонця».
  Доторкнулись до дитячих душ слова пісні «Білі лебеді у небесах» у виконанні Даниленко С., Аношкіної І., Василенко К., Вакули К. та Колісника Д. (кер. Чеверда О.А.). Окрім того, присутні переглянули відеоматеріал « Хроніка Євромайдану», «Плине кача», «Воины света» - пісні, які набули символічного значення і назавжди поєднались у свідомості українців з подіями на Майдані. Учні хвилиною мовчання вшанували загиблих на Майдані та в зоні АТО. 
  Захід пройшов урочисто і не залишив нікого байдужим.




ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар