середа, 1 листопада 2017 р.

Навчатися із задоволенням!

  Лубенська ЗОШ №2 побудована на родинних принципах співжиття. Сприяє збереженню всіх складових здоров'я,  прищеплює основоположні цінності – повагу до інших, відповідальність, чуйність, відкритість, активність; розвиває творчу особистість кожного учня, виховувуючи справжніх патріотів своєї країни, в навчально-виховному процесі і навіть  в канікулярний час. Вчителі та батьки постійно докладають безліч зусиль та відшукують різноманітні шляхи, щоб кожен учень міг себе реалізувати та проявити.
  Саме в дитинстві, коли так хочеться вирости, дорослий світ сприймається як найбажаніша казка. Адже там можна самостійно планувати своє життя, займатися улюбленими і цікавими справами. 

 З метою організації цікавого дозвілля, 31 жовтня учні 4-Б класу разом з батьками відвідали найбільший в Україні інтерактивний розважальний дитячий парк професій  - «Кідландію». Це справжня країна для дітей, зі своїми законами та правилами, власною економікою й грошовою одиницею. Країна, де діти – головні!
 Школярі змогли відчути себе дорослими, гралися та веселилися, отримуючи основи фінансової грамотності; знайомилися з різними професіями, заробляли ігрові гроші, витрачали їх на розваги, навчання та сувеніри або просто накопичували на власному банківському рахунку.








 Маленькі громадяни Кідландії  дізналися про те, як працює економіка в дорослому світі, зрозуміли цінність праці та навчилися відповідально ставитись до грошей. 
















 50 ігрових станцій Кідландії – від пожежної частини до школи моделей, від телестудії до салону краси, – більш ніж 100 професій – від стоматолога до детектива, від механіка до дизайнера . 













  
Надіємось, що таке розмаїття допоможе дітям розширити світогляд, розкрити свої таланти, а можливо – знайти свій майбутній фах та улюблену справу.

Батьки 4-Б класу Лубенської ЗОШ №2

Немає коментарів:

Дописати коментар