понеділок, 13 листопада 2017 р.

Конкурс "Бобер-2017"

 Одним з важливих засобів зацікавлення учнів навчанням є проведення різного роду змагань. Зокрема, вибудувана струнка система учнівських олімпіад – від шкільної до міжнародної. Але в олімпіадах з інформатики бере участь відносно невеликий відсоток дітей, а величезний і надзвичайно цікавий пласт інформаційних технологій, які вивчаються в школі, несправедливо довгий час був поза учнівськими змаганнями. 
  В 2003 році було створено Міжнародну Спільноту „Бобер”, з метою підвищення комп’ютерної грамотності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою.

Саме тому 13 листопада  вчителями інформатики Семеновою І.В.та Бормовим В.В. було проведено щорічний Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер – 2017», під девізом: "Оригінальні ідеї та нестандартне мислення - основа для розкриття власних талантів та розширення кругозору ». 
 Учні 2-11-х класів вкотре мали можливість перевірити свої вміння та застосовувати знання на практиці, відчути азарт змагання і радість успіху, а також помірятися силами з ровесниками з усієї України.







Учитель інформатики Семенова І.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар