четвер, 23 листопада 2017 р.

Вітаємо!

ВІТАЄМО
 переможця обласного конкурсу МАН для 
учнів 6-11 класів «Здорове життя - успіх буття» 
у номінації «соціальна реклама» 
Попович Альону - ученицю 10-А кл.
( керівник Кабушка О. М.)
та
лауреата обласного конкурсу МАН для 
учнів 6-11 класів «Здорове життя - успіх буття» 
у номінації «науково - дослідницька робота»
Васецьку Ксенію - ученицю 11- А кл.
( керівник Яцина Н. М.)
   22 листопада позашкільним навчальним закладом Полтавської обласної ради «Полтавською обласною малою академією наук учнівської молоді» був проведений щорічний конкурс для учнів 6-11 класів «Здорове життя - успіх буття» , який відбувався у стінах Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара. Захист робіт відбувався в номінаціях "Науково-дослідницька робота" та "Соціальна реклама".
  У заочному відбірковому етапі взяли участь 100 учнів із різних міст та районів Полтавської області, 47 з яких були запрошені до участі в очному етапі конкурсу. Серед них й наші обдаровані учениці Попович Альона (10-А клас) та Васецька Ксенія ( 11-А клас), які із задоволенням представили свої роботи: Альона - соціальну рекламу «За межею! Тобі обирати: жити так чи…», а Ксенія - науково- дослідницьку роботу « Вплив мультфільмів на психіку дітей дошкільного віку».
  Захист соціальної реклама та відеоролик про шкідливість алкоголю, тютюнопаління та пропаганду здорового способу життя, який дівчина самостійно зняла на відео, викликали величезне захоплення у членів журі . Захист вперше написаної науково- дослідницької роботи був на високому рівні серед робіт інших учнів, які неодноразово були учасниками конкурсу. 





 Бажаємо нашим дівчатам й надалі здобувати перемоги!
Заступник директора з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар