четвер, 29 листопада 2018 р.

Ми – п'ятикласники!

 29 листопада відбувся традиційний захід - посвята в п'ятикласники. Класні керівники Склярова Л.Л., Семенова І.В., Кабушка О.М. цілу осінь зі своїми новими колективами добирали матеріал, створювали презентації, готували номери художньої самодіяльності. Кожен мав певну родзинку, яку яскраво показав на сцені: Назаренко Є. (5-А) заспівав «Круче всех» у хореографічному супроводі однокласниць, учні 5-Б цілим класом на сцені запропонували сучасний танець, який підтримали усі присутні на місцях, а учні 5-В вражали професійністю виконання східного танку (Бондаренко В.) та бальним виступом Бибченка О. й Омельченко С. Усі діти вивчили пісні про дружбу та навчання, підготували веселі сценки зі шкільного життя. 













Ведучі свята Лохвицька Дарина та Роман Дана ставили провокаційні запитання про нових учителів, предмети, які дуже відрізняються від тих, що були у початковій школі. Але діти з честю виконали усі завдання. Задоволення отримали й п'ятикласники, і гості свята. 
 












Школа може радіти: у середню школу прийшли креативні, творчі, активні та розумні діти, які люблять навчатися і люблять свої класи. 

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар