середа, 7 листопада 2018 р.

Перші кроки до світу інформатики

 Підвищення ефективності освіти неможливе без створення нових форм навчання учнів. У сучасної школи немає іншого вибору, ніж адаптація її до інформаційного століття. Досягнення загальної комп'ютерної грамотності необхідне всім учням для їхнього існування й процвітання в суспільстві, розвиток якого буде ґрунтуватися на інформаційній технології. Щоб діти любили відвідувати уроки інформатики необхідно прищепити їм цю любов.
     Саме тому 7 листопада для учнів 2-А та 2-Г класів учитель інформатики Семенова І.В. провела цікавий захід "Перші кроки до світу інформатики".








Школярі активно долали різні перешкоди-конкурси, які вимагали від них і творчих здібностей, і логічного мислення, і володіння комп'ютером, і знання основних компютерних термінів. Другокласники розгадували загадки та ребуси, відповідали на запитання, вирішували проблемні ситуації, виконували практичні вправи, змагалися між собою у швидкості та вправності, проявили свою уважність, кмітливість, дотепність та показали найкращі навики здобутих знань. Особливої гостроти та цікавості додавала боротьба між двома командами. 
















Задоволені проведеним заходом залишились всі присутні! Найголовніше, що поставлена мета була досягнутою, а що може бути важливішим для нас!

Заступник директора з НВР Грибань А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар