четвер, 22 листопада 2018 р.

Похід до бібліотеки

 Сьогодні в Україні налічується понад 40 тисяч бібліотек. І деякі з них уже практикують особливу терапію, запрошуючи найцікавіших людей - «книжок», які залюбки розповідають свої історії. 
 22 листопада учні 9-В класу з класним керівником Корніяченко Л.І. вирушили до скарбниці книг та знань, щоб дізнатися більше про цей захід. 
 Переглянули фільм із програми XV Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Анімаційну стрічку норвезького режисера Тріне Гобюрг «Коли я чую спів птахів» презентувала школярам провідний методист Лубенської центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика Тетяна Сафронова. Хлопці та дівчата взяли участь в обговоренні фільму, тема якого «Діти та війна», на жаль, актуальна й для України. 
 Потім дев’ятикласники перейшли до знайомства з гостями бібліотеки. Поділившись на групи, крокували до «живих книжок», щоб послухати їхні історії. Кожному з нас подобалося спілкуватися з творчими людьми. А це й письменник, журналіст Ганна Закревська, член Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ», а також представник поліції, яка нагадала старшокласникам про права, а також адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення. 
 Усі розповідали неймовірно цікаво. Історії вражали своєю дивовижністю та надзвичайністю. І навіть після закінчення мої однокласники ще довго обговорювали цей захід. 
 Учні 9-В класу вдячні організаторам за нагоду послухати справжні захопливі історії та доторкнутися до сучасного мистецтва. 
Безрук Олександра, учениця 9-В класу

Немає коментарів:

Дописати коментар