вівторок, 25 квітня 2023 р.

Квест творчості та інновацій

   "Творчість дозволяє собі багато помилятися, 
але мистецтво знає, які з цих помилок слід зберегти". 
Скотт Адамс.

  Знання потрібні людині, щоб жити. Щоб життя було приємним, зручним, комфортним та максимально безпечним. Такі знання набуваються нами через закладений в нашій природі творчий процес. Він дозволяє створювати щось унікальне і корисне, що часто породжує справжні інновації, а вони в свою чергу дозволяють нам вирішувати ті завдання, які ставить перед нами завжди мінливий неповторний поточний момент.
   Без творчості та інновацій життя набуває вельми неприємного відтінку, адже течія життя передбачає освіжаюче його оновлення.
  З нагоди Всесвітнього дня творчості та інноваційної діяльності в нашій дружній шкільній родині відбувся квест "Нас єднає Україна". 
 Дев'ятикласники разом зі своїми класними керівниками Скляровою Ларисою, Семеновою Іриною та Кабушкою Оксаною поринули  в світ креативу, творчості, нових ідей та рішень. Рухаючись по зазделегідь розробленому маршруту, школярі побували на шести станціях, де змогли і помалювати, і потанцювати, і покреативити, і помізкувати.  
Генерування творчих думок і позитиву, згуртованість, взаємодопомога та взаєморозуміння панували під час квесту.
Записуйте усі творчі ідеї та втілюйте їх у життя, адже саме творче мислення допомагає створити щось унікальне, нове, цікаве й корисне для нашої планети.
Класний керівник 9-Б класу Семенова Ірина

Немає коментарів:

Дописати коментар