вівторок, 18 квітня 2023 р.

Тиждень англійської мови

 Тиждень англійської мови розпочато! А це означає, що учні зможуть брати участь у різноманітних заходах та активностях, які допоможуть покращити знання та навички з англійської мови.
 Цей тиждень - чудова нагода показати свій рівень та стимул продовжувати вивчати англійську мову надалі. Отже, друзі, беріть участь у всіх заходах, використовуйте кожну можливість говорити англійською мовою та насолоджуйтеся тижнем англійської мови!
   Вівторок – Easter Day
Весна надворі, крокують діти в школу, де їх чекає великодній квест!
Учні 8 - 9 класів взяли участь  у квесті “Happy Easter”, під час якого виконували різноманітні цікаві завдання на п’яти станціях.
У наш час телефон не лише спосіб зв’язку, а й корисний інструмент для навчання. Сьогодні учні 7-х класів  мали змогу ще раз в цьому переконатися, пройшовши QR Code Quest. На кожній станції дітей чекало цікаве завдання та підказка, де шукати наступний код.
Учні 6-В класу займалися пошуком великодніх слів у інформаційно-ресурсному центрі школи.
П’ятикласники взяли участь у розважально-пізнавальному квесті «Easter Eggs Hunt», під час якого дізналися про традиції святкування Великодня у Великобританії. Учні грали в ігри, якими захоплюються діти на Великдень в англомовних країнах.
Серед учнів 3-х класів та 4-Б класу  проведено гру-квест "Happy Easter". Учні працювали у командах, грали у гру "Three words", розфарбовували великодні яйця, пригадували алфавіт, розгадували  кросворд, збирали великодній кошик та співали пісню "Easter egg hunt". Команда, яка першою виконала завдання, отримувала писанку. Переможці гри-квесту нагороджені сертифікатами.
З нетерпінням чекаємо завтрашнього дня!  Далі буде!

Немає коментарів:

Дописати коментар