вівторок, 25 квітня 2023 р.

Книга – найбільший винахід людства.

        “Читання – це один з витоків
мислення і розумового розвитку”

В. Сухомлинський

 Щорічно 23 квітня відзначають Всесвітній день книги та авторського права, починаючи з 1996 року. Це свято має на меті сприяти поширенню задоволення від книжок і читання, визнати чарівну силу книг, що є звя’зком між минулим і майбутнім, між поколіннями та культурами.
  Сьогодні ми не знаємо хто написав першу книжку, як вона називалася. Скільки книг треба прочитати, щоб бути освіченим, розумним, мудрим, щоб пізнати світ? Цього ніхто не знає. Читати потрібно все життя. Ми не можемо уявити своє життя без книги. Вони - джерело знань, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях.
  Учні 7-Б класу (кл. керівник Волошина І.В.) завітали до інформаційно-ресурсного центру, щоб більше усвідомити цінність книги та її незамінність у поширенні знань і формуванні культури людини. Вони з великим захопленням долучилися до Всесвітнього дня книги та авторського права виготовивши плакати.
 Діти 2-Б класу (класовод Кисляк Л.В.) прослухали про те, що книга була і залишається незмінним супутником людини. Вони активно відповідали на запитання вікторини та мали змогу ознайомитись з книжковою виставкою ”Книги – найкращі друзі”.
 Шануймо, бережімо, читаймо книги, бо у них мудрість, розум, знання людства, які створювалися впродовж тисячоліть. Книга – найбільший винахід людства. 
Завідувач бібліотекою Н. В. Водолазська.

Немає коментарів:

Дописати коментар