пʼятниця, 21 квітня 2023 р.

Earth Day. Земля - прекрасне місце, і за неї варто боротися.

 День Землі (Earth Day) - це щорічне свято, яке відзначається 22 квітня з 1970 року з метою підвищення уваги до проблем екології та охорони довкілля. Це свято було започатковане в США та згодом поширилося по всьому світу. Головною метою Дня Землі є нагадати людям про важливість збереження природи та довкілля, зменшення впливу людської діяльності на навколишнє середовище. 

Серед учнів 2-х класів був проведений урок-гра "Take care of nature." На цьому уроці ми вчилися сортувати сміття, виконуючи різні цікаві завдання та інсценували історію "Bad apples".

Учні 4-А класу цікаво та корисно провели час виконуючи завдання квесту «How can we help our Earth». Діти переглянули відео про нашу планету, сортували сміття та зрозуміли, як важливо берегти наш світ. Тим часом учні, які навчаються онлайн, мали змогу виконати інтерактивні вправи та дізнатися більше про святкування Дня Землі.

Учні 4-Б класу підготували фотоквест "Earth Day", де показали, як потрібно берегти природу і взяли участь у вікторині "The world of nature".
   Для учнів  11-А та 8-9  класів  проведено нестандартні уроки англійської мови, спрямовані на підвищення екологічної свідомості школярів. Діти переглянули цікаві  відеофільми про історію виникнення  Дня Землі, особливості нашої планети та її екологію.
Школярі взяли активну участь у обговоренні проблем довкілля та можливого внеску кожного в справу охорони природи, а також активно відповідали на запитання вікторини.
Уроки були цікавими та пізнавальними й допомогли зрозуміти учням, що кожна дія може мати великий вплив на довкілля нашої планети.
 Школярі не тільки відзначили День Землі, але й стали більш відповідальними та бережливими до світу, у якому живуть.
Також для учнів 10 – 11 класів був проведений квест «День Землі».
 Старшокласники вдосконалювали знання та навички набуті на уроках англійської мови, розширювали світогляд про довкілля, розвивали мовну здогадку та логічне мислення, навички співпраці. 
Цікаві завдання сприяли вихованню позитивного ставлення та інтересу до вивчення англійської мови.

Ось і підійшов до завершення тиждень англійської мови. Дякуємо всім дітям за активну участь. Бажаємо вам подальших успіхів та натхнення у вивченні англійської мови.

Немає коментарів:

Дописати коментар