четвер, 26 квітня 2018 р.

Урок-спомин про трагедію на ЧАЕС

 В рамках Місячника з ОП та БЖ, та з нагоди 32 річниці чорнобильської катастрофи 26 квітня для учнів 6-В класу проведений урок-спомин про трагедію Чорнобиля. Захід під назвою «Чорнобиля гіркий полин на серце ліг незримо й тяжко…» мав на меті: поглибити знання про трагедію віку-вибух на ЧАЕС. визначити негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров’я населення; розвивати вміння школярів аналізувати та узагальнювати навчальну інформацію; виховувати особисту стурбованість кожного учня за все, що відбувається навколо, вчити сприймати чужу біду, чужий біль як власні, сприяти формуванню патріотичних почуттів у школярів. 
 Окремо висвітлено питання техногенної безпеки. 
 Пісні, вірші, виступи ведучих гірким болем відлунювали у серцях учнів. Вікторія Пона прочитала власну поезію про події, що ніколи не зітруться з людської історії. Вдалим унаочненням стали стіннівки «Чорнобиль до… та після…» , які учні виготовили на передодні заходу. 
 Цікавою та змістовною була розповідь Олександра Анатолійовича Таранди - учасника ліквідації аварії на ЧАЕС, вчителя, який поділився спогадами про події того часу. 
 






Урок-спомин завершився зверненням класного керівника 6-В класу Запорожець О. В. до молодого покоління дбати про чистоту землі, зробити все можливе, щоб зберегти життя майбутніх поколінь і не допустити повторення подібної трагедії. 







Канівець Альона, учениця 6-В класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар