пʼятниця, 6 квітня 2018 р.

Великодній кошик

 Як свідчить багаторічний досвід нашого навчального закладу, тісний взаємозв’язок школи та сім’ї ефективно розвивається завдяки залученню батьків до навчально - виховної роботи.

 Співпраця першого вчителя з родинами в початковій школі сприяє кращій успішності учнів, глибоко переконана вчитель початкових класів Сидоренко Т.В.
 Саме тому, з метою ознайомлення учнів з традиціями українського народу, напередодні одного з найбільш очікуваних свят – Великодня, у 4-Б класі на уроці образотворчого мистецтва вкотре було проведено майстер-клас, активними учасницями якого стали мами-майстрині Шарапова Є. Ю., Мирна В.В., Оріховська Н.В.,Таборова В.О.,Паріста А.М.
 Долучилася до колективної творчої праці й майбутній класний керівник Семенова І.В., яка вивчає дитячий колектив і готова продовжити плідну взаємодію як з дітьми, так і з батьками класу.

  






 Під час заняття учні зрозуміли, що працюючи разом, підтримуючи один одного,  можливо подолати усі труднощі, які траплятимуться  в основній школі.
 Але для досягнення успіху в п’ятому  класі  кожній дитині потрібно щоденно багато працювати над самовдосконаленням та мати невпинне бажання  навчатися, підкорюючи нову вершину знань .
 А зараз спрямовуємо всі зусилля на підготовку до державної підсумкової атестації за курс початкової школи, яка  відбудеться в травні й стане підсумком навчання учнів 4-х класів .

                                                      
Заступник директора з  НВР А.В. Грибань 

Немає коментарів:

Дописати коментар