понеділок, 23 квітня 2018 р.

Поводження з вибухонебезпечними, легкозаймистими й хімічними предметами та препаратами

 У рамках Тижня безпеки життєдіяльності та Місячника з ОП та БЖ 23.04 в 10-Б класі класний керівник Сало В.В. провела виховну годину на тему: «Поводження з вибухонебезпечними, легкозаймистими й хімічними предметами та препаратами». 
 Діти дізналися, що вибухонебезпечні предмети, що залишилися після Великої Вітчизняної війни (бомби, снаряди, міни, патрони) становлять смертельну загрозу, тому в разі виявлення незнайомих речей не можна торкатися їх власноруч і дозволяти це робити іншим, а про підозрілі знахідки слід негайно повідомити дорослих.
 Вікторія Василівна пояснила правила користування речовинами побутової хімії, наголосила на дотриманні правил пожежної безпеки при поводженні з синтетичними, горючими, легкозаймистими матеріалами (лаками, фарбами, спиртом, бензином).
 Десятикласники переглянули цікаве відео про хімічні речовини в побуті, а також послухали повідомлення, що підготували Журавель В., Прокофьєва А., Царюк Є., Бабак М., Соколов В. 
  Діти пограли в гру «Я − інспектор газової служби», у якій по черзі називали правила безпечного поводження з газовими приладами, а інспектор Іващенко І. перевіряла правильність відповідей.
 Учні переконалися, що потрібно бути завжди обачним і обережним, знати й дотримуватися вивчених правил безпеки, щоб уникнути нещасних випадків.









Класний керівник 10-Б класу Сало В.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар