середа, 11 квітня 2018 р.

Природничий квест «У пошуках скарбів»

 У п’ятницю 6 квітня в ході Тижня природничих наук був проведений природничий квест «У пошуках скарбів». Гра відбувалася в межах стін школи, у ній взяли участь шість команд із 8-х і 9-х класів. Завданням учнів було показати свої знання з біології, географії та хімії, а також сконцентрувати увагу для розв’язуванні головоломок, ребусів, логічних задач та цікавих загадок. 
 Учителі біології, хімії та географії розробили такі станції-зупинки: «Ботаніка», «Зоологія», «Людина», «Географія», «Хімія», «Мандрівник». Щоб здобути бали, командам були надані кросворди, анаграми, тестові завдання, ребуси, загадки. Важливим етапом на кожній станції було знайти ключ до наступної зупинки за допомогою різних приладів, головоломок та цікавої роботи. 







Учні із захватом змагалися та показали високий рівень знань навчальних предметів, злагоджену роботу в групах та надзвичайну уважність. Але з невеликим відривом у балах дістала перемогу команда 9-А класу, за що нагороджена грамотою Лубенської ЗОШ №2 та солодким подарунком.
Учитель біології Білан Р.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар