четвер, 12 квітня 2018 р.

«Майбутнє твориться сьогодні»

 11 квітня 2018 року на базі Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 проведено традиційне загальноміське свято обдарованої учнівської молоді «Майбутнє твориться сьогодні».
 Під оплески присутньої аудиторії на сцену запросили переможців обласних олімпіад, яких було відзначено у номінації «Інтелектуальна надія» .
Лазоренко Я.(10 -а) - ІІІ місце з математики
(вч.Самокиша Д.І.) та
 ІІІ місце з ІКТ
(вч.Бормовий В.В.),
Кошова Є.(11-а) - ІІ місце з географії
(вч.Удовченко В.І.) 
Бондаренко М.(9-б) - ІІ місце з економіки
(вч.Больбот О.М.) 
Овсієнко Є.(8-б) ІІ місце з укр.мови та  укр.літератури
(вч.Корніяченко Л.І.) 
Колесник А.(9-в) -ІІ місце з укр.мови та  укр.літератури
(вч.Сало В.В.) ,
Охріменко В.(11-а) - ІІІ  місце з історії
(вч.Карпенко О.М.) 
Під час  вручення премії міський голова Олександр Грицаєнко відзначив, що саме такі розумні та талановиті діти – надія і майбутнє нашого міста та держави. 







Також Олександр Петрович висловив вдячність вчителям та наставникам за гідне навчання та виховання підростаючого покоління.







У номінації «Відкрий світ для себе» нагороджували учнів, які отримали призові місця на обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт. Премії вручав начальник управління освіти Мирослав Костенко.
Дацюк А. (11-а) - ІІ місце в секції української літератури 
(наук.кер.Сало В.В.)
Кошова Є.(11-а) - ІІ місце в секції геології, геохімії та мінералогії (наук.кер.Удовченко В.І.)
Даниленко С.(11-а) -  ІІ місце в секції мистецтвознавства
(наук.кер.Чеверда О.А.)
Тихоненко А.(11-а) - ІІІ місце в секції науково-технічної творчості та винахідництва 
(наук.кер.Силаєва М.Д)
Попович А.(10-а)ІІІ місце в секції соціології
(наук.кер.Кабушка О.М.)
Охріменко В.(11-а) - ІІІ місце в секції історичного краєзнавства
(наук.кер. Карпенко О.М.)









Вшановано також кращих учнів-переможців обласних етапів VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка, XVIII Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика, Міжнародного конкурсу з українознавства та креслення.
У номінації «Юний інтелектуал» почесну грамоту вручено нашій учениці Семеновій Ярославі (4-Б клас, уч.Сидоренко Т.В.), - призеру обласного конкурсу імені Петра Яцика.







 Учасників свята вітали переможці й лауреати міських та обласних оглядів-конкурсів учнівської художньої самодіяльності.
 Від педагогічних працівників призерів обласних конкурсів привітала учитель української мови та літератури ЗОШ №2 Корніяченко Л.І., яка побажала колегам та вихованцям шкіл великих звершень та висловила вдячність міському голові Олександру Петровичу Грицаєнку за підтримку обдарованої молоді та освітньої галузі в цілому.










 Ми ще і ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству.

 Ми щиро бажаємо юним школярам, учнівській молоді подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим. Пам’ятаймо, знання – найбільший із скарбів людини, скарб, ціну якого вона сама і визначає. Щоб заволодіти ним, потрібно постійно вчитися, не боятися відкривати сторінки нового, невідомого і пам’ятати, що чого б ти не навчався, ти навчаєшся для себе. Ти і тільки ти, юний друже, обираєш для себе шлях, по якому йти. Знання допомагають людині дістатись свого джерела, а не насолоджуватись чужим.


Заступник директора з НР Самокиша К.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар