пʼятниця, 27 квітня 2018 р.

Свято інтелекту, гордості й таланту

  27 квітня у школі відбулося Свято інтелекту, гордості й таланту, на якому нагородили грамотами за перемоги в предметних олімпіадах, наукових та творчих конкурсів, спортивних змаганнях. 
  У першій номінації «Переможці міського рівня олімпіад» на сцену піднявся 71 учень! У номінації «Переможці конкурсу-захисту МАН» - 11 учнів, що вибороли перші місця в м. Лубни. 







Після них на сцену піднялися 10 найкращих знавців української мови, які представляли школу на Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика та VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка.
 Перемагали наші діти і в наукових та творчих конкурсах на міському, обласному та всеукраїнському рівнях – 29 учнів. А потім на сцені були ті, хто створював позитивний імідж школи, співаючи, танцюючи, малюючи та декламуючи на різноманітних заходах – 25 учнів. 









 




 У номінації «Швидше. Вище. Сильніше» нагороджували тільки за І місце, але на сцені стояло 57 учнів.
  Такі учні як Кошова Єлизавета (11 кл), Лазоренко Яна (10 кл.), Тихоненко Антон (11 кл), Дацюк Анна (11 кл), Барсукова Єлизавета (8-Б), Осаулко Вікторія (8-Б), Колесник Анна (9-В), Кабанець Андрій (10-А), Захарчук Сергій (10-А), Попович Альона (10-А), Васецька Ксенія (11-А), Охріменко Віта (11-А), Дацюк Дмитро (6-А) є справжньою гордістю школи, оскільки піднімалися на сцену майже в усіх номінаціях. 
 Радість дарували пісні у виконанні переможців міського конкурсу-огляду художньої самодіяльності: Аношкіна І., Веліксар А., Міценко М., Орленко А., Хоменко Д., Василенко К., Колісник Д. та циркові номери братів Леоненків Матвія і Єгора та Стефаненко Ірина. 
  Ведучі Овраменко Єгор та Пилипенко Анна від імені усіх учасників свята подякували своїм учителям, які, не шкодуючи часу і зусиль, працювали разом з учнями на перемогу. 







Школа гордиться своїми учнями і бажає їм подальших злетів. 
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар