четвер, 19 квітня 2018 р.

Прощавай, Букварику!

19 квітня в паралелі перших класів під керівництвом педагога-організатора Лохвицької І.С. відбулося традиційне шкільне свято прощання з найкращим помічником у навчанні – Букварем. Першокласники показали, чому вони навчилися за перший, найголовніший рік життя в Лубенській школі №2. Кожна дитина побувала на сцені в ролі маленького артиста. Батьки щирими усмішками та оплесками підтримували своїх дітей.









Наймолодші школярики поринули у світ казки разом з Червоною Шапочкою (ученицею 11-Б класу Романовою Юлією) та Сірим Вовком (учнем 9-А класу Орленком Арсеном). 






 Літери алфавіту-першачки з радістю розповідали жартівливі віршики їх другу Букварю, в ролі якого був учень 5-А класу Юрченко Андрій.
  Діти танцювали разом з веселими піратами (учнем 10-Б класу Черевком Ігорем і ученицею 11- А класу Дацюк Анною), розповідали казковим героям як вивчали Буквар. 
  А скільки веселих пісень заспівали школярі під керівництвом учителя музичного мистецтва Чеверди О.А. Порадувала гостей свята своїм виступом маленька вокалістка, учениця 1-Г класу, Гладишевич Маріанна. 
                                        


Подякували першокласники за науку не лише Букварикові, а і своїм першим учителям Кравченко Н.В.(1-А), Кисляк Л.В.(1-Б), Буторіній О.М.(1-В), Смаль І.Ю.(1-Г). Це вони навчили своїх учнів читати та писати, а також з розумінням і любов’ю вчили їх доброті, працелюбності, творчості, а головне – навчили любити рідну мову, свою неньку - Україну.
Свято Букварика закінчилося, але подорож до чарівної Країни Знань тільки розпочинається. Отож, в добру путь, діти!
Прощавай, Букварику,
в школі перший друже,
ми тобі, Букварику,
дякуємо дуже!

Заступник директора з НВР А.В. Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар