середа, 31 травня 2023 р.

Початкова школо, прощавай!

31 травня відбулося незабутнє свято «Дякую тобі, початкова школо», яке стало особливою подією для учнів, батьків та вчителів 4-х класів. Метою цього свята було відзначити завершення першого етапу навчання випускників початкової ланки та перехід на нову сходинку в їхньому житті.
 Учні 4-х класів показували свої таланти, читаючи гуморески, виконуючи пісні й танці, декламуючи поезію. Чудовий музичний номер підготував учень 4-А класу Качура Єгор «Гей, соколи».
 Зачарувала декламуванням власної поезії про школу учениця 4-Б класу Хруніна Аніта. Прийшла на свято привітати випускників учениця 2-В класу Пирч Катерина з хореографічною композицією «Дике поле».
Випускники поділилися своїми спогадами про час, проведений у початковій школі і висловили слова подяки своїм класним керівникам та вчителям за підтримку та натхнення. Директор школи Брекало Н.М. також привітала четвертокласників із одним із важливих досягнень у їхній освітній подорожі. Нехай буде безхмарним їхнє життя, навчання – легким, а доля – щасливою поміж рідних людей!
Педагог-організатор Блінова Дар 'я

Немає коментарів:

Дописати коментар