понеділок, 8 травня 2023 р.

Команда «Кліо» отримала нагороду

  Нещодавно команда «Кліо» Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 була нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України за участь у Всеукраїнському конкурсі документального аматорського кіно «Українська революція: ретроспективний погляд через 100 років». Ми презентували тему «Шемети – тіні минулого», дослідивши діяльність славетних земляків – братів Шеметів.
  Насправді, життя Володимира, Сергія, Миколи Шеметів варте гідного пошанування. Їх погляди в умовах війни є досить актуальними та цікавими. Дуже приємно, що дана робота стала одним із факторів надання нашому освітньому закладу статусу Академічного ліцею імені братів Шеметів.
  Аматорська група у складі: учнів 9-Б класу Ярослави Семенової та Всеволода Кононенка, вчителя інформатики Семенової І.В., вчителя історії Больбот О.М., письменниці Ганни Кревської працювала в неймовірно складних умовах, коли світло вмикали по декілька годин на добу, а про гарний інтернет годі було й мріяти. Є в цьому щось сакральне, адже брати Шемети постійно стикалися з перепонами, які заважали їм ефективно працювати.
 Для усіх нас це був досвід педагогіки партнерства, тандем: вчителі-батьки-учні, який спрацював на всі сто відсотків. Сподіваємося на подальшу взаємодію.
Олена Больбот учитель історії.

Немає коментарів:

Дописати коментар