вівторок, 23 травня 2023 р.

Бережи природу для людського роду!

 Уявіть собі нашу планету без квітів та тварин, з брудними мертвими морями й ріками, завжди сірим і похмурим від диму небом… Така картина подобається? Якщо ні, не будьмо байдужими!
 Сьогодні досить гострою є проблема екологічного просвітництва. Болем для України, і не лише для неї, залишається чорнобильське лихо, яке слід розглядати не тільки як проблему, але і його наслідки для людства. Саме тому учні 8-А класу разом із учителем української мови та літератури Цимбал О.І. завітали до центральної районної бібліотеки ім. В. Малика, де Сніжаною Кириченко було проведено екологічну гру «Бережи природу для людського роду!».
 Школярі переглянули відео « Місце, де природа може бути собою», розділившись на команди хлопців та дівчат, відповідали на запитання вікторини «Відповідь устами дитини».
 Восьмикласники спробували себе в ролі депутатів Лубенської громади, вони пропонували свої ідеї щодо покращення екології рідного міста, написавши уявного писали листа до Верховної Ради.
 Найкращі пропозиції внесено Онопрієнком Глібом. Активними учасниками заходу були Омельяненко М., Онопрієнко Г., Скляров В., Мороз Т., Охріменко С. 
Кумедні пантоміми демонструвала Мороз Т.
А закінчили зустріч словами Антуана де Сент-Екзюпері: «Усі ми пасажири одного корабля, що називається Земля. Піклуючись про планету, ми автоматично піклуємось і про себе».
Олена Цимбал, учитель української мови та літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар