четвер, 25 травня 2023 р.

Як народжується хліб?

  Чи існують люди, байдужі до запаху свіжої, ще гарячої випічки?
Кожен з дитинства пам’ятає смак теплої хлібної м’якушки і хрускіт скоринки. Але не всі знають, що приготування хліба - довгий і трудомісткий процес.
   Як народжується хліб сьогодні? Відповідь на це запитання учні 2-А класу 25 травня пішли шукати на Лубенський хлібозавод.

    Діти побачили обладнання, яке дозволяє виготовляти хліб практично без торкання людських рук, дізналися все про фахівців, які вкладають тепло душі та серця в цю смачну продукцію, простежили за процесом виготовлення хлібобулочних виробів: від змішування тіста і надання йому форми до отримання вже готової свіжої випічки.

    На добру згадку про екскурсію учні отримали смачні гостинці, а повертаючись до школи, посмакували смачнющим свіжоспеченим хлібом.
Класний керівник Олена БУТОРІНА

Немає коментарів:

Дописати коментар