четвер, 25 травня 2023 р.

Генеза створення управлінської команди

 24 травня 2023 року директор школи Наталія Брекало, як випускник магістратури Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» навчально-наукового інституту менеджменту та психології, була запрошена зі своєю управлінською командою до засідання Всеукраїнського круглого столу «Генеза створення управлінської команди закладу освіти в умовах поствоєнного періоду», організованого кафедрою педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти вищеназваного закладу.
 Адміністрація Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 мала можливість ознайомитися з теоретичними засадами управління навчальним закладом в умовах поствоєнного періоду та поділилася досвідом управлінської, освітньої, виховної та господарської роботи в умовах викликів воєнного періоду.  

  Керівники навчальних закладів розуміють, що освіта — ще одна зброя у війні. Освічена нація — непереможна нація. Нове покоління українців повинно нести знання про минуле й сьогодення у майбутнє для розбудови й розвитку вільної європейської України.
Заступник директора з виховної роботи
Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Людмила Огарьова

 

Немає коментарів:

Дописати коментар