пʼятниця, 12 травня 2023 р.

Незабутня подорож

  Одинадцятикласники стоять на порозі самостійного життя. Профорієнтаційна робота з ними є однією із головних складових виховного процесу . Тож, 11 травня майбутні абітурієнти побували на екскурсії в Київському університеті культури.

На День відкритих дверей до університету завітала молодь із різних куточків України, аби відчути унікальну атмосферу творчого навчального закладу.

 
 Діти дізналися, що університет має у своєму арсеналі вісім факультетів: івент-менеджменту та шоу-бізнесу; дизайну і реклами; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; кіно і телебачення; PR, журналістики та кібербезпеки; музичного мистецтва; театру, кіно та естради; хореографічного мистецтва. Під час екскурсії наші випускники познайомились із зірковими викладачами, відомими майстрами своєї справи, побували в найсучасніших високотехнологічних VR-лабораторіях, відеомонтажних, прес-центрах, а також професійних студіях фото- і звукозапису, переконавшись, що у виші створена потужна матеріально-технічна база для навчання та самореалізації

 Значною подією Дня відкритих дверей для всіх учасників стала зустріч із Михайлом Поплавським, який презентував досягнення ЗВО та розкрив перспективи особистісного і професійного розвитку молоді.
 День відкритих дверей подарував молоді яскраві емоції та чудові враження, відкривши успішні перспективи майбутньої професії.
 Класні керівники 11-х класів Дендеберя В.І., Запорожець О.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар